We Drive Solar – 100% electrisch rijden

Geactualiseerd: 14 juni 2017

Een auto als het jou uitkomt, bij ons in het Lyceumkwartier? Het kan!

Eindeloze mobiliteit op de kracht van de zon met ‘We Drive Solar’

De allernieuwste 100% elektrische auto met een bereik van 300 kilometer op één batterijlading.

We Drive Solar is een initiatief waarbij elektrische auto’s, die rijden op zonne-energie, gedeeld worden door bewoners en organisaties in de gehele provincie Utrecht. Met als doel: minder autobezit, meer duurzame mobiliteit en een versnelling van de duurzame energietransitie.

Ook Gemeente Zeist heeft aangegeven positief tegenover dit initiatief te staan en waar mogelijk te ondersteunen. De initiatiefnemer Robin Berg timmert met LomboXnet hard aan de weg om een duurzaam energiesysteem te realiseren waar de auto’s onderdeel van uitmaken. Zo bouwt Lomboxnet grote schoolzonnecentrales in de provincie Utrecht en werden er afgelopen jaar 4000 zonnepanelen geplaatst op middelbare scholen in de regio. De volgende stap is samen elektrisch gaan rijden.

Voor wie

De ideale auto voor je zakelijke afspraak, sport-wedstrijd, familiebezoek of weekendje weg. Voor mensen die zo af en toe eens een auto nodig hebben, of af en toe er eens eentje bij. Voor het rijden naar de sportclub met het sportteam. Noem maar op. Lokaal, comfortabel en betaalbaar doordat je de kosten slim _deelt met buurtbewoners.

Hoe werkt We Drive Solar

Met de allernieuwste 100% elektrische auto met een bereik van maar liefst 300 kilometer is alles bereikbaar. Nooit meer tanken, rijden op 100% schone energie en het gemak van een eigen vaste parkeer/laadplek in de buurt. 100% op de kracht van de zon. Je bepaalt zelf hoeveel je betaalt. Met het instaptarief van € 99,- per maand heb je 2.500 km per jaar tot je beschikking. De auto is eenvoudig te reserveren en te openen via een app!

Nieuwsgierig geworden? Meld dit dan op www.wedrivesolar.nl of bel: 030 – 267 15 17.